RSS feed

Wat?

Noordse Stiksels is een naai/hobbyclubje dat maandelijks samen komt in Antwerpen-Noord. Tijdens deze bijeenkomsten werk iedereen aan een eigen project. Wanneer je vast zit kan je ten rade gaan bij iemand anders. Iedereen maakt iets op z’n eigen tempo en eigen niveau. Haak of brei je liever? Neem je haaknaald of breipriemen dan mee.

Wil je aansluiten? Mail dan naar NoordseStiksels@gmail.com

Alle info op een rij’tje

Locatie: Centrum de Wijk, Lange Scholiersstraat 94, 2060 Antwerpen

Wanneer: De eerste donderdag van de maand

Uur: We gaan van start om 19u30, en sluiten af rond 22u. We zetten alles samen klaar en ruimen samen op. Samen uit en samen thuis.

Kosten: deelname is gratis. Op dit moment betalen we geen huur voor de zaal.

Projecten: Iedereen maakt vrij waar ie zin in heeft. Knip je enkel je patronen uit, oefen je graag technieken, maak je liever een baljurk? Alles kan.

Naaimachine: Er zijn een aantal naaimachines beschikbaar. Het kost 2 euro per keer om deze te gebruiken. Als je eentje wil gebruiken, laat je dit best op voorhand weten. Er zijn er maar een beperkt aantal beschikbaar. De naaimachines zijn eigendom van de organisatie waar we de zaal van ter beschikking krijgen. Indien de naaimachine defect is nadat jij deze gebruikt hebt zijn de kosten voor jou, tenzij het om natuurlijk slijtage gaat. Neem altijd de juiste naalden mee voor de stof.Er is ook een strijkijzer en strijkplank aanwezig.

Drank en versnaperingen: Er is een rijkelijk gevulde frigo aanwezig. Daar kan je drankjes aankopen aan democratische prijzen. Zorg voor kleingeld om gepast te kunnen betalen

Advertenties

»

  1. Pingback: Noordse Stiksels

  2. Pingback: 2 januari de volgende bijeenkomst | Noordse Stiksels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: